Pink approval

Да създадеш своето онлайн местенце

Срещаме се този път в парка и както винаги,е с раница на гърба си, в която носи лаптоп, поне един таблет, мобилния си телефон, зарядни за устройствата и за всеки случай – преносима батерия 🙂 Или на военен език би звучало „пълно бойно снаряжение”.

Но все пак да го представя! Казва се Божидар и е създател на CanMakeIt. Правилният избор, който направих за компания, с която да изградим не само блога ми, но реализирахме и други съвместни проекти.

Той е креативен и готов да те насочи, ако нямаш ясна концепция или да доразвие базисните ти планове за изграждане на новия ти сайт, блог или онлайн магазин. В проектите, върху които работи, следва световните новости във функционалностите и визиите.  Резултатът, който получаваш е бърз, стилен и представя твоя бизнес на най-виско ниво.

Ако го попиташ защо е необходимо всеки, дори и микро, бизнес да има корпоративен сайт, а не само Фейсбук страница, в отговор ще получиш въпроса:

„Ако утре се събудиш и вече няма Фейсбук, къде отива целият ти бизнес и всички клиенти?!”

И допълва:

„Сайтът си е твоето пространство и ти го управляваш по твой начин.”

Това обаче в никакъв случай не означава, че отрича силата и на тези социални медии. Напротив! Той познава добре принципите им на работа и можеш да разчиташ на препоръки за изграждане на онлайн стратегия, която ще ти донесе реални резултати. Ще чуеш и научиш, любопитни примери от опита му в управлението на собствени модни онлайн магазини и дългогодишния му опит в изграждането на сайтове.

Най-накрая стигнах и до въпроса с разходите за изграждане и поддържане на собствено онлайн пространство. От CanMakeIt ще получиш изкушаващо предложение, съобразено с твоя бюджет и нужди на твоето бизнес- или хоби-занимание, да бъде представено онлайн по най-добрия начин. Не пропускай да следиш и новия проектна екипа на www.izrabotkanaevtinsait.eu. Влюбена съм и в играта им за Св. Валентин, в която спечелилият получава изграждане на безплатен блог и подарък хостинг за цяла година.

Качи своите розови моменти в собствен блог или направи своя бизнес видим за всички в интернет. Ако използваш кодовото име „ИСКАМ РОЗОВ САЙТ” и го поставиш в темата на твоя имейл със запитване към CanMakeIt, ще получиш:

  • безплатен първоначален анализ на онлайн нишата ти;
  • отстъпка от 10% за изграждане на сайта;
  • отстъпка от 20% за хостинга за първата година;
  • безплатно интегриране с Фейсбук страницата ти;
  •  приоритетно изработване на сайта и изработване в кратък срок.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *