Суета

Посетих за първи път SH’BAM

Сигурно си мислиш, че съм пътувала до далечен град или съм се поглезила в турска баня.

Е, поглезих емоциите си със SH’BAM, което всъщност е най-новата групова тренировка в България, която е част от серията Les Mills.

Това е кардио групова тренировка, която за разлика от Zumba, движенията не са само свързани с латиноамериканските танци и ритми, а са физически упражнения със средна натовареност, изпълняващи се под звуците на различни стилове.

Не е нужно да имаш танцувални умения, за да посетиш това спортно занимание. Аз също не съм Мис Танц 😉 и това не ми попречи да се забавлявам, но все пак тренировката ме изпоти. Добре ми се отрази след напрегнатия ден, който имах. Затова планувам поне една от тренировките ми в седмицата да е SH’BAM.

Ако и ти вече се оглеждаш за спортния си екип и си нетърпелива да се поразкършиш, провери графика на NEXT LEVEL fitness club – първият спортен клуб, който въвежда в страната ни заниманията Les Mills – CXworx, BodyBalance, BodyPump, Les Mill Grit и др.

Няколко сутрини вече се събуждам със CXworx тренировката (за която ще пиша допълнително), но със сигурност ще посетя всички други Les Mills занимания и непременно ще споделя впечатленията си!

А ти вярваш ли в максимата:

„Здрав дух в здраво тяло“

Аз доста амбициозно работя по здравото тяло (въпреки, че съм много далече от желаните резултати), за да постигна здрав дух 🙂


Визия от снимките:
Спортен клин Galaxy - онлайн бутик
www.gradskamoda.com
Бюстие и топ - H&M

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *